lørdag den 15. december 2012

15. December: Julebogen 2012!

Jeg er altså stolt over at jeg nu har blogget i 15 dage i træk!! Det er ALDRIG sket før..og det er SÅ sjovt :)

Idag vil jeg vise jer min julebog. Jeg lavede den efter samme model som sidste år og igen med Riddersholms lækre julepapir. Det er ligesom det er en tradition jeg har givet mig selv nu :) Den er altså lidt svær at fotografere, så jeg håber at i bærer over med billedernes kvalitet.

Først vil jeg vise jer forsiden: 


 På den første side skal jeg have skrevet ned alle de julefilm jeg gerne vil se. Så må vi se hvor mange af dem jeg når, men jeg elsker julefilm :)


På de næste to sider skriver jeg ned hvad jeg ønsker mig og hvad vi lige skal huske at have med ned til mine forældre, hvor vi skal være julen over.


Det er ret smart at skrive adresserne ned på dem der skal have en julehilsen. Så er jeg nemlig fri for at spurte rundt og lede efter dem. Nu kan jeg bare kigge i bogen fra sidste år og skrive dem i her og tilføje dem der skal tilføjes i år :)


De næste sider er til at lave en liste over hvem der skal have gaver og hvad de skal have :) Og siden med opskrift er fordi sidste år fandt jeg en virkelig god opskrift på pebernødder og den kan jeg nu ikke finde. Så en side til at skrive det ned i :)


Sidste side er jeg rigtig glad for. Nemlig et sted at opbevare de bonner man nu får på gaverne der købes. Så har jeg bare bogen med juleaften hvis der er noget der skal byttes. Bonnerne sættes fast bag ved tagen.


Til sidst bagsiden. 


Det var min julebog 2012. Måske den har inspireret dig til selv at lave een? :)

Idag er der ikke lige noget julepynt at vise, men så kan i få et billede af Milo i haven, der muntre sig med en - ja den var engang rund - snebold som han så graver og graver i. Hey hep et hit det var! :)


Kan i alle have en´fortsat fantastisk lørdag :)

Juleklip fra
Anette

10 kommentarer:

May Britt sagde ...

Rigtig flot juledagbog...

Anne-Mette sagde ...

Din julebog er blevet rigtig flot. Kan se hunden elsker at boltre sig i sneen-mon det hele forsvinder nu? Ha´en god lørdag aften.

Linda sagde ...

Ja jeg har jo set starten på din fine bog, og det er en rigtig god ide. Også de ideer du har sat i din bog. Den er blevet rigtig fin. God weekend Netti :-)

Annette / aka sagde ...

Dejlig julebog du har gang i. Og gennemtænkt. De papirer er så smukke og flot som det hele passer sammen.

Nej, jeg er ikke med på de bøger. Jeg har haft mit eget system i årevis, og ALT er bogført til mindste detalje. Og det system vil jeg ikke ændre på.

Milo har da et skønt hundeliv hos jer.
dejligt billede.
God lørdag aften.

Heidi sagde ...

Så flott julebok:)
Og en herlig hund:)
Klem, Heidi:)

rhh sagde ...

det er en rigtig lækker bog med fine detaljer - mht. siden med adresser vil jeg da foreslå at du laver det til en lomme med en tag i (evt dobbelt) så kan den bare flyttes over i næste års bog

lam sagde ...

sikken en skøn bog med mange gode ideer og søde detaljer. Som hund som ejer ;O)
Forsat god weekend

Kirsten sagde ...

En skøn bog i lækre papirer. Jeg har ikke fået startet op på det endnu men hvem ved.. det kommer måske næste år. Du kunne jo lave et kursus i klubbben hihi...
En dejlig dag til dig

nedergaard ( Lissy ) sagde ...

Super flot bog, som jeg glæder mig til du vil lære os til næstejul :-)
Ha en god 3. advents søndag

Sarah sagde ...

Lækker julebog og rigtig god ide, men minialbums er bare ikke noget for mig. (Ville ønske det var!).
OG godt klaret med 15 dage i træk, jeg holder også ud, men synes nu så småt det begynder at knibe med inspirationen.
Hav en god dag.