søndag den 16. december 2012

16. December: 3. søndag i advent.

Denne 3. søndag i advent gik med at lave de sidste julekort. Jeg lavede de fleste med Riddersholms juleserie som jeg er blevet rigtig glad for.
Dog fik jeg også bestilt briller, så nu kan det bare kun gå for langsomt med at få dem, så jeg kan se igen :)

Det første julekort jeg vil vise jer har jeg lavet efter skitsen til Riddersholms´udfordring. Igen..det er altså ikke nemt med dét lys vi har for tiden, men jeg håber at det går:)


Næste kort er med resterne fra det forrige kort..man er vel økonomisk engang i mellem :) Det store snefnug er een som jeg fik af Lisette sidste år og som jeg har værnet om, for jeg elsker den die. Den må jeg have fat i selv :)


Sidste kort jeg vil vise i denne omgang er også et julekort efter lidt samme princip som det forrige.


Forresten; I kan tro at jeg gik næsten i panik i fredags! Milo ville ud midt under snestormen sådan ca kl 00.30 og skal man så skal man, så han kom ud. Da jeg mente at nu skulle han ind, kaldte jeg på ham..han kom ikke. Det sneede helt vildt og vinden blæste. Mig ud i haven. Jeg kunne ikke se ham, og til min skræk opdagede jeg at vinden havde blæst havelågen op og Milo var naturligvis smuttet ud! Aldrig har jeg kommet i støvler og frakke SÅ hurtigt! Jeg gik først den ene vej og kaldet, men der var ingen Milo. Så gik jeg ned til lågen igen og kaldte og dér kom Milo spankulerende over fra genboen som ville han sige: ja her er jeg så! :)
Hold da op hvor blev jeg glad...og så kom der en flise for havelågen! :)

Kan i alle have en fantastisk uge. De sidste krampetrækninger inden ferien :)

Julehygge fra
Anette

7 kommentarer:

Sarah sagde ...

Nå skrev lige en kommentar til det sidste indlæg og tænkte om rosen for din stabile blogning kom lidt for tidligt. Men hopla - så var dagens indlæg kommet op.
Rigtig lækre kort og kan godt forstå du gerne vil have den die.
Og ubehagelig oplevelse med Milo - det er bare det værste, det skete et par enkelte gange med vores hund. Og typisk at de så bare kommer spankulerende som om intet var hent.

Sarah sagde ...

hændt!

lam sagde ...

skønne kort og havde du bare sagt det dagen før, så havde jeg da standset lidt flere ud inden jeg sendte din julegave ;O)
God du fik fadt i hunden og ja kun 3 arbejdsdage tilbage inden ferien.

Pia sagde ...

så flotte kort og en super måde at tolke skitsen , lækre farver. tak for at du deltager i Riddersholm design's udfordring
Du må have en dejlig uge

calmlund sagde ...

Flotte flotte kort - ja den stjerne vil jeg også meget gerne have :)

Annette sagde ...

Så smukke kort du igen har lavet. Og dien er da igen noget man kan skrive på den alenlange liste....
Jeg kan lige se dig rende rundt midt om natten i snestorm og kalde på Milo...hihi.
Som tidl. hundeejer i 19 år, kender jar godt det at lede efter en dum hund der pludselig synes det er sjovt at opdage verden på dårlige tidspunkter....

God aften. Husk at lægge flisen for lågen...

Olivia sagde ...

Rigtig flotte julekort og den die, er da bare for lækker!! Jeg kan godt forstå at du er vild med den. Ved du om det er en tynd eller tyk die? Jeg leder nemlig efter et snefnug, som kan standses ud i tykke materialer ;-) Altså den skønne hund....der er ikke noget, som sådan en oplevelse, er kan få ens puls i vejret. Godt han kunne finde hjem igen ;-)